Primusworkin tarina

Keitä me olemme?

PRIMUS WORK

Primus Work on henkilöstörekrytointiyritys, jonka on perustanut kaksi lapsuudenystävää. Tarkoituksemme on tarjota töitä osaaville ammattilaisille ja auttaa yrityksiä löytämään niiden tarpeisiin sopivat työntekijät.

Keskitymme tällä hetkellä erityisesti terveydenhuoltoalan henkilöstövuokraukseen, mutta autamme mielellämme myös muiden alojen osaajia ja yrityksiä löytämään toisensa.

Arvomme ohjaavat työtämme

Haluamme toimia aina vahvasti arvojemme mukaan. Arvoistamme tärkeimpiä ovat luottamus, luovuus, kunnioitus, rehellisyys ja vastuullisuus.

Meille on tärkeää, että tunnemme työntekijämme ja kohtaamme jokaisen henkilön yksilönä. Näin pystymme varmistumaan siitä, että tarjoamme työntekijälle hänen tarpeitaan ja osaamistaan aidosti vastaavia töitä.

Toimintamme keskiössä on välittäminen ja tarpeidesi kuunteleminen. Haluamme olla osa arkeasi ja löytää sinulle toimivat ratkaisut olit sitten ammattilainen vailla töitä tai yritys vailla ammattitaitoista työntekijää.

Parempaa työhyvinvointia

Viime vuosina on puhuttu yhä enemmän erityisesti terveydenhuoltoalan ammattilaisten työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta. Primus Work haluaa olla työhyvinvoinnin edistämisen etunenässä pitämällä huolen, että jokainen työntekijä saa tarvitsemansa tuen.

Olennainen osa työhyvinvointia on sopivan työtehtävän ja työyhteisön löytäminen. Ihminen jaksaa työssään paljon paremmin, kun hän kokee vastaavansa työpaikan tarpeita, ja työpaikka vastaa hänen toiveitaan. Siksi oikein tehty rekrytointi onkin niin tärkeää.

Panostus laatuun lisää myös työn mielekkyyttä

Haluamme, että jokaisella työntekijällä on tarvittavat valmiudet ja resurssit tehdä työnsä hyvin. Tämä näkyy paitsi korkeampana asiakastyytyväisyytenä myös kasvaneena työmotivaationa, kun työntekijä pystyy antamaan parastaan.

Henkilöstövuokrauksen avulla pystyt potentiaalisesti edistämään koko työyhteisösi hyvinvointia, varmistamalla, että työpaikallasi on aina oikea määrä työntekijöitä oikeaan aikaan.