Terveydenhuoltoalan
Henkilöstövuokraus

Tehdään yhdessä priimaa!

Tarvitsetko työntekijöitä sotealalle?

Primus Workin avulla löydät helposti sopivat ammattilaiset terveydenhuollon työtehtäviin. Olemme sotealan henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys, jolle tärkeää on palvelun laatu, korkea asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen.

Mitä saat meiltä?

  • Osaavat terveydenhuollon ammattilaiset
  • Työntekijän, joka on oikea valinta kyseiseen tehtävään ja työyhteisöön
  • Luotettavaa henkilöstövuokrausta nopeallakin aikataululla

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä?

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Primus work on luotettava yhteistyökumppani, joka on sopeutunut upeasti nopealla aikataululla muuttuviin tilanteisiin meidän yhteistyön aikana.”
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Joustava, helppo saada yhteyttä, osaavat ja luotettavat tekijät.”

Priimaa henkilöstövuokrausta terveydenhuoltoon

Tarjoamme asiakkaillemme nopeita ja joustavia henkilöstöratkaisuja terveydenhuollon työtehtäviin laadusta tinkimättä. Tunnemme työntekijämme ja autamme sinua löytämään juuri oikean ammattilaisen tarpeisiisi tilapäisesti tai pysyvästi.

Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi pystyy ajoissa reagoimaan terveydenhuoltoalalla toisinaan nopeastikin vaihtuvaan henkilöstötarpeeseen.

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme laajasti kaikenkokoisia organisaatioita ympäri Suomea.

Näin henkilöstövuokrauksemme toimii

Työvoimatarpeen kartoitus

Kerro meille, millaista vuokratyövoimaa tarvitset ja kuinka pitkäksi ajaksi. Käymme yhdessä läpi, millaista henkilöstöä työtehtäviin halutaan, jotta voimme löytää juuri sinun yritykseesi ja työyhteisöösi sopivimmat osaajat.

Työnhakijoiden esittely

Toteutamme rekrytointiprosessin työtehtävää varten, ja esittelemme sinulle parhaat hakijat. Voit itse päättää kenet hakijoista haluat kutsua haastatteluihin, tai voit jättää rekrytoitavien etähaastattelut meidän huoleksemme.

Sopivan työntekijän valinta

Pääset itse valitsemaan, kenet hakijoista haluat valita tehtävään. Jos sopivaa vuokratyöntekijää ei jostain syystä löydy, et tietenkään joudu maksamaan rekrytointiprosessista mitään.

Työsopimuksen solmiminen

Kun työntekijä on valittu, saat hänet nopeasti yritykseesi töihin. Me hoidamme kaikki työntekijään liittyvät lakisääteiset velvoitteet, ja kaikki mahdolliset sairaslomat, vuosilomat ja muut työntekijän poissaolot eivät maksa sinulle mitään.

Tarvitsetko vuokratyöntekijöitä sotealan tehtäviin?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan yrityksesi henkilöstötarpeesta tarkemmin.

Jätä yhteydenottopyyntö