YRITYKSILLE
- Tehdään yhdessä priimaa!

Primus Work on kahden lapsuuden ystävän perustama henkilöstörekrytointiyritys, joka auttaa sinua löytämään sopivat työntekijät luotettavasti tarpeesi mukaan. Voimme tarjota sinulle nopean ja joustavan ratkaisun laadusta tinkimättä. Tunnemme työntekijämme ja autamme sinua löytämään juuri oikean ammattilaisen tarpeisiisi tilapäisesti tai pysyvästi. Olemme aina arjessasi mukana edistämässä yrityksesi menestystarinaa. 

Mitä on henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus on yritykselle kustannustehokas, helppo ja huoleton vaihtoehto! 

Käytännössä maksat vain työntekijän toteutuneista työtunneista kiinteää tuntihintaa. Työntekijän mahdolliset sairaslomat, vuosilomat ja muut poissaolot ovat yrityksellesi täysin kuluvapaita. Me huolehdimme lain vaatimista työnantajavelvollisuuksista puolestanne. 

Asiakkaanamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus palkata henkilöstövuokrauksemme kautta työskentelevä henkilö vakituisesti yritykseesi milloin tahansa.

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme laajasti kaikenkokoisia organisaatioita ympäri Suomea. 

Miten henkilöstövuokraus käytännössä toimii?

Henkilöstövuokrauksen prosessi aloitetaan kartoittamalla ensin asiakkaan henkilöstötarpeet. Tämän jälkeen onnistuneen rekrytointiprosessin kannalta on erityisen tärkeää huolehtia pohjatyöstä määrittelemällä tarkasti haettavan profiili; mitä rekrytoitavan odotetaan saavan aikaan ja onko tarkoituksena etsiä uutta osaamista, vanhan vahvistusta vai jonkun korvaamista.

Profiilin pohjalta lähdemme toteuttamaan ammattitaitoista rekrytointiprosessia, jossa erottelemme yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme juuri heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivimmat sekä parhaimmat osaajat. Esittelemme potentiaalisimmat vaihtoehdot asiakkaallemme, joista asiakas pääsee itse valitsemaan ne henkilöt, jotka etenevät heille haastateltaviksi.

Asiakkaillamme on aina oikeus tehdä lopullinen päätös rekrytoitavasta itse, joten prosessi ei sido mihinkään! Mikäli sopivaa osaajaa ei kuitenkaan sattuisi löytymään, rekrytointiprosessista ei myöskään tule kuluja asiakkaallemme maksettavaksi. 

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme laajasti kaikenkokoisia organisaatioita ympäri Suomea. 

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa valita?

Ota yhteyttä

niin mietitään, kuinka voimme yhdessä edistää yrityksesi toimintaa!