Lääkärin avoimet työpaikat

Terve lääkäri! Meiltä löydät kilpailukykyiset työmahdollisuudet valtakunnallisesti toiveesi mukaisesti.

Tutustu avoimiin paikkoihimme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin etsimme juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia.

Miksi valita Primus Work?

  • Vaivaton rekrytointi: Teemme rekrytoinnista helppoa ja nopeaa. Voit keskittyä ammatilliseen kasvuusi, sillä hoidamme kaiken tarvittavan.
  • Työsuhde sinun ehdoillasi:
    Tarjoamme joustavuutta ja kuuntelemme toiveitasi, jotta voit tasapainottaa ammatillisen urasi ja henkilökohtaisen elämäsi.
  • Korkea palkkaus, joka vastaa osaamistasi: Me arvostamme osaamistasi ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka vastaa toiveitasi ja taitojasi.

Arvomme ohjaavat työtämme

Meille on tärkeää, että tunnemme työntekijämme ja kohtaamme jokaisen henkilön yksilönä. Näin pystymme varmistumaan siitä, että tarjoamme työntekijälle hänen tarpeitaan ja osaamistaan aidosti vastaavia töitä.

Haluamme toimia aina vahvasti arvojemme mukaan. Arvoistamme tärkeimpiä ovat luottamus, luovuus, kunnioitus, rehellisyys ja vastuullisuus.

Parempaa työhyvinvointia

Viime vuosina on puhuttu yhä enemmän erityisesti terveydenhuoltoalan ammattilaisten työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta. Primus Work haluaa olla työhyvinvoinnin edistämisen etunenässä pitämällä huolen, että jokainen työntekijä saa tarvitsemansa tuen.

Olennainen osa työhyvinvointia on sopivan työtehtävän ja työyhteisön löytäminen. Ihminen jaksaa työssään paljon paremmin, kun hän kokee vastaavansa työpaikan tarpeita, ja työpaikka vastaa hänen toiveitaan. Siksi oikein tehty rekrytointi onkin niin tärkeää.